Over Ontwikkelingspartners

Ontwikkelingspartners B.V. is als organisatiebureau actief sinds 1997. Wij voeren opdrachten uit bij gerenommeerde organisaties in de profit en non-profit sector. 

"Ontwikkelingspartners" kenmerken zich door hun authenticiteit, toewijding en verbindende manier van werken.

Ben je een ervaren professional op ons werkgebied en zoek je inspirerende collega's om uitdagende opdrachten uit te voeren, neem dan contact met ons op.   

In een orientatie gesprek onderzoeken we samen jouw ondernemende en professionele ambitie, welke ontwikkeling je de komende jaren wenselijk vindt en of dit past bij onze ambities.

Contact
Gilde van veranderaarsOns team bestaat uit 14 professionals die ondersteund worden door 2 collega's in de back office in Oosterbeek. Deze professionals vervullen bij onze klanten rollen als interim lijnmanager, programma/project manager en procesmanager.

"Wij helpen organisaties om grote veranderingen zelf aan te kunnen vanuit de overtuiging en ervaring dat alleen als je iets zelf doet en doorleeft het resultaat vast te houden is".

Samenwerking

Wij werken intensief samen met ARV Group bestaande uit 15 ervaren professionals op het gebied van Operations en Supply Chain in de (voedingsmiddelen)industrie.