Masterclasses Mensontwikkeling

Hoe werkt dat nu eigenlijk: effectief ontwikkelen van mensen passend bij ingezette strategie?

In deze masterclass worden ervaringsinzichten besproken, die de basis vormen voor het regisseren van gerichte ontwikkeling van medewerkers. Uitgangspunt is het verbinden van de energie en aanwezige kwaliteiten van medewerkers met de organisatiedoelen. Wat vraagt het van het management en HR om deze verbinding te leggen en een verbeterproces te organiseren en consistent aan te sturen, waarin de gewenste ontwikkeling ook echt vorm krijgt. Hoe maken we helder wat we vragen van onze teams. En hoe zetten we een effectief leiderschapsprogramma op.
In een interactieve bijeenkomst wordt besproken wat de ervaringen van de deelnemers zijn in hun eigen organisatie, ontstaat een samenhangend blikveld op organisatieontwikkeling en eerste inzichten in het inzetten hiervan in de eigen organisatie.

Luisteren is veelzeggend

Vergroot je luisterkwaliteit en geef meer gehoor aan cliƫnten, patiƫnten, burgers en medewerkers. Deze masterclass biedt een inspirerende mix van theorie en ervaringsgerichte oefeningen. Wat is het belang van luisteren? In een aantal praktische luisteroefeningen kun je de kracht van luisteren ervaren en je eigen luisterkwaliteit vergroten.

Communicatie: wat je zegt ben je zelf!

Verbeter je effectiviteit door bewust te worden van je belemmerende communicatiepatronen en ontdek hoe het ook anders kan. Deze masterclass helpt bij het zetten van concrete stappen tot betere communicatie.

Meer weten?