Masterclasses Leiderschap

Prestaties verbeteren door het sturen van gedrag.

Het gedrag van mensen is bepalend voor het succes van organisaties. Hoe zou het zijn als je als manager ervoor kunt zorgen dat je medewerkers het gewenste gedrag vertonen, doen wat er gedaan moet worden om het beste uit zichzelf en het bedrijf te halen en er nog plezier in hebben ook? In deze masterclass leer je hoe je dat voor elkaar krijgt. Leer het gedrag te analyseren en ontdek hoe je het gedrag succesvol en blijvend kunt veranderen.

Leidinggeven aan teams

Wat heeft een team nodig om succesvol als team samen te werken? En welk gedrag van de manager is hierbij effectief? Deze masterclass helpt bij het ontwikkelen van teams.

Teams medeverantwoordelijk maken

Blijven je medewerkers afhankelijk van hun leidinggevende? Wordt je als manager steeds de inhoud ingezogen en heb je het gevoel altijd de probleemeigenaar te zijn? Leer in deze masterclass hoe je de kwaliteiten van je team benut en pro-actief gedrag krijgt.

Gesprekstechnieken

Haal meer uit je beoordelings- en functioneringsgesprekken. Leer hoe je een goed feedbackgesprek, ontwikkel- en doelstellingengesprek voert. Deze masterclass leert je hoe je sneller het gewenste resultaat bereikt in gesprekken met medewerkers door het verbeteren van je gespreksvaardigheden en meer inzicht in de ins en outs van effectieve communicatie.

Meer weten?