Ontmoet Bartelt Blankenberg

Bartelt heeft meer dan 25 jaar ervaring als senior gesprekspartner voor organisaties in alle sectoren rondom organisatieontwikkeling, verandermanagement en leiderschap.

In zijn blikveld worden hard en zacht gecombineerd. Strategie vertalen naar organisatie, leiderschap, competenties en gedrag, waarbij hij ervaren heeft dat al deze elementen in lijn met elkaar moeten zijn om tot het gewenste resultaat te komen.

Bartelt heeft vertrouwen in de potentie van mensen en is als sparringpartner erop gericht vanuit vertrouwen en de mogelijkheden organisatieontwikkeling in gang te zetten, alle daarvoor nodige stappen concreet te maken en onderweg het leerproces te organiseren. Zijn pragmatische stijl, waarin hij niets moeilijker maakt dan nodig en altijd aansluit op waar de organisatie staat en van daaruit gaat bouwen, is kenmerkend voor hem.

Zijn credo: voorwaarde voor elke organisatieontwikkeling is gedragen ontwikkeling van leiders en medewerkers. Het regisseren van deze ontwikkeling is bepalend voor succes.

Bartelt heeft rechten gestudeerd in Leiden en vervolgens de stap naar dienstverlening gemaakt. Hij heeft veel ervaring opgedaan bij overheden, gezondheidszorg en bedrijfsleven en in de afgelopen jaren met alle niveaus van de organisatie leren werken. Als ondernemer is hij altijd partner/eigenaar geweest van het bureau en heeft in die rol veel ondernemende ervaring opgedaan, waardoor hij ook voor ondernemers een ervaren gesprekspartner is.

"Deskundig en professioneel maar ook innemend en betrokken. Gewoon een heel fijn mens."