Ontmoet Arianne van Tongeren

Arianne heeft jarenlange ervaring met organisatie- en gedragsontwikkeling in diverse sectoren. Ontwikkelingen die zichtbaar bijdragen aan het bereiken van de strategie en de beoogde resultaten.

Ze verbindt mensen met elkaar, geeft energie en verheldert de complexiteit met praktisch toepasbare werkvormen. Vanuit het hart verbinden is wat Arianne kenmerkt: vanuit het hart van de organisatie èn de mensen die er werken de gekozen richting daadwerkelijk van de grond krijgen. Haar kracht ligt in het scherp en snel kunnen identificeren en oplossen van belemmeringen op organisatie- en individueel niveau.

Arianne heeft in 1999 haar studie Bedrijfskunde aan de Rijksuniversiteit Groningen afgerond en is daarna gestart als management consultant bij een grote zakelijke dienstverlener in de financiële sector. Daarna heeft zij een verdiepende opleiding aan de VU gevolgd op het gebied van management consultancy en op directieniveau gewerkt in diverse omgevingen (HR, operations, hoofdkantoor en de retail business). In 2010 is Arianne gestart als zelfstandig organisatieadviseur en sinds 2011 heeft zij zich verbonden aan Ontwikkelingspartners.

"Arianne is heel goed in staat om de proces- en menskant met elkaar te combineren en mensen/teams de spiegel voor te houden. Daarnaast is zij een hele warme en energieke persoonlijkheid."