Ontmoet Angelique Bovee

Angelique heeft als (interim) manager en senior consultant jarenlange ervaring met omvangrijke organisatie verandertrajecten in stafomgevingen (Sales, Customer Service, Supply Chain, QA). Zij is een expert op het gebied van Order-to-Cash. Daarbij combineert ze haar inhoudelijke kennis en ervaring op organisatie-, proces- en systeemniveau, met haar gevoel voor het proces en de mensen.

Zij is in staat om organisaties te creëren die ‘fit for the future’ zijn en een context bieden waarbij gewenst gedrag floreert en waarin gestuurd wordt op verantwoordelijkheid dicht bij de uitvoering. Aanvoelen wat er op dat moment nodig is, uitvoeren, constant blijven bijsturen en al doende continu ontwikkelen en borgen. Dat is haar visie.

Angelique is bevlogen en daadkrachtig. Ze heeft een pragmatische stijl en haar kracht ligt in “omzetten” met oog voor de systeem- en mens kant.

Zij heeft Levensmiddelentechnologie aan Wageningen University gestudeerd en meer dan 25 jaar ervaring in diverse commerciële-, management- en consultancy functies in de zakelijke dienstverlening. Hierbij heeft ze altijd het ondernemen met en leidinggeven aan professionals gecombineerd met het managen van grote programma’s voor bedrijven in de (voedingsmiddelen)industrie. Sinds 2002 is zij werkzaam bij ARV Group en sinds 2014 is zij als managing partner tevens verbonden aan Ontwikkelingspartners.

"Ervaren, bevlogen en brengt energie en positiviteit. Zorgt er samen voor dat verbeteringen echt worden omgezet."