Ontmoet Saniye Wolters-Özer

Saniye is haar loopbaan gestart in de financiële sector en heeft verschillende functies vervuld waarbij vooral het vorm en inhoud geven aan complexe verandertrajecten en organisatieontwikkeling centraal stond. Zij heeft veel ervaring met het begeleiden van fusies, integraties en strategische allianties in onder meer de financiële sector, energie sector, zorg, welzijn en sociale domein. Daarnaast heeft zij leidinggevende ervaring in lijn- en stafrollen.

Zij heeft zowel in opleiding als ervaring de combinatie van het mens- en  systeemgerichte. Hierdoor is zij in staat in zeer korte tijd complexe vraagstukken te doorgronden en samen met de organisatie en mensen deze vraagstukken in de basis aan te pakken en op te lossen. Daarbij verbindt zij alle interne en externe stakeholders met de vastgestelde doelen.

Haar visie is: organisatieontwikkeling komt in een stroomversnelling wanneer de drijfveren van haar leiders en mensen matcht met de intrinsieke toegevoegde waarde (de “why”) van een organisatie.

Saniye heeft Verandermanagement en Organisatieontwikkeling aan de Universiteit van Amsterdam gestudeerd. Daarna heeft zij zich verder ontwikkeld in zowel de harde als zachte kant van organisatievraagstukken en past dit al ruim 20 jaar integraal toe. In 2002 begon ze haar eigen adviesbureau. In juni 2013 trad zij als managing partner toe tot Ontwikkelingspartners.

"Saniye is een inspirerende adviseur, resultaatgericht, creëert en bewaakt samenhang en consistentie, is gevoelig voor de onderliggende processen en dynamieken".