Ontmoet Ronald Keetels

Ronald heeft ruime ervaring als operationeel- en verandermanager in diverse disciplines, zoals productie, verkoop en service. Hij duikt in complexe organisatie vraagstukken zonder het doel uit het oog te verliezen.

Door de combinatie van zijn technische en sociale achtergrond en ervaring is hij er van overtuigd dat naast een goede structuur en processen, het de medewerkers zijn die de sleutel zijn tot succes.

Ronald is een sparringpartner op verschillende niveaus in een organisatie, waarbij hij het systeemtechnische en mensgerichte combineert.

Hij studeerde Organisatiewetenschappen aan de Universiteit van Tilburg. Tevens heeft hij de studie Technische Bedrijfskunde op HBO niveau afgerond. Na werkzaam te zijn geweest in het bedrijfsleven heeft Ronald zich sinds februari 2014 verbonden aan Ontwikkelingspartners.

"Ronald is analytisch sterk, waardoor hij snel processen weet te doorzien. Verbindingen weet hij op erg prettige wijze te leggen: als méns. Hierdoor is hij in staat weerstanden te overwinnen en mensen met zich mee te krijgen."