Ontmoet Mala Lalbiharie

Mala heeft veel ervaring met het begeleiden van organisaties bij complexe, strategisch-georiƫnteerde verandertrajecten. Zij brengt daarbij harde en zachte factoren bij elkaar en begeleidt management en medewerkers. Ze motiveert betrokkenen voor de gewenste resultaten door doelstellingen helder te maken en eventueel blokkerende deelbelangen te overbruggen. Ze is in staat snel draagvlak en een goede samenwerking te bewerkstelligen waarbinnen alle partijen zich gekend en gehoord voelen.

Mala onderscheidt zich door haar praktische en resultaat gedreven aanpak, overzicht in complexe situaties en het vermogen om verander- en maakenergie te creƫren. Ze combineert sterk leiderschap en verandermanagement skills en weet hierdoor blijvende resultaten te boeken bij implementaties.

Zij is een stevige persoonlijkheid met humor. Ze neemt initiatief en durft creatieve alternatieven voor te stellen als daarmee een beter resultaat voor mens en organisatie te behalen is.

Mala heeft Bedrijfskunde gestudeerd aan Nyenrode Business Universiteit. Ze beschikt over lijnmanagement ervaring in productie. Als interim manager en senior consultant heeft ze haar kennis en ervaring met verandertrajecten in operations in productie- en administratieve omgevingen verder opgebouwd. Ze is Lean Six Sigma Greenbelt gecertificeerd en heeft zich tevens gespecialiseerd in gedragsverandering. 

"Een betrokken en resultaatgerichte leider. Schakelt makkelijk tussen tactisch/strategisch en operationeel niveau. Krijgt zaken voor elkaar".