Ontmoet Maarten Blankenberg

Maarten heeft zich de afgelopen 20 jaar ontwikkeld tot veranderkundige met een sterke focus op het versterken van eigenaarschap bij de mens. Met zijn achtergrond als gedragsdeskundige, adviseert, begeleidt en coacht hij organisaties in zowel profit als non-profit naar blijvende veranderingen. Hij is in staat om zowel op directieniveau, HR als de werkvloer een goede gesprekspartner te zijn en om beweging te brengen.

Hij maakt samen met de opdrachtgever op een uitnodigende en creatieve wijze scherp wat het systeem nodig heeft om regie te voeren over haar ontwikkeling en groei als onderneming.

Maarten is gefascineerd door de bepalende invloed van de drijfveren en het gedrag van de mens op het realiseren van succesvolle verandertrajecten. Hij gelooft dat medewerkers aan het stuur moeten staan, zodat zij zelf keuzes kunnen maken die nodig zijn om de organisatie blijvend in beweging te brengen en te houden.

Als resultaat gedreven ondernemer, startte hij in 2005 zijn eigen organisatieadviesbureau. Als businesscoach begeleidt hij sinds 2008 start-ups om tot groei te komen en een gezond levensvatbaar bedrijf te worden. 

"Uitnodigend, betrokken en confronterend, maar altijd met een gevoel van veiligheid. Met zijn eerlijke “beide voeten op de grond” benadering, is hij een professionele veranderaar met een sterke personal approach !"