Ontmoet Dagmar Ambachtsheer

Dagmar is haar loopbaan in de non-profit sector gestart. Ze heeft een postmaster opleiding aan Niyenrode Business Universiteit gevolgd en volgt momenteel een internationale training groepsdynamica bij OPUS. Ze richt zich op het ondersteunen van organisaties in het samenwerken, ontwikkelen en organiseren vanuit visie en bestaansrecht.

Zij werkt procesgericht en vanuit de verbinding. Om gezamenlijk verandering te kunnen realiseren, is kijken vanuit meerdere perspectieven van belang. Dagmar is als geen ander in staat om deze invalshoeken met elkaar te verbinden. In een samenleving die in een rap tempo verandert onder invloed van o.a. digitalisering en globalisering is dit essentieel. Flexibel organiseren, procesgerichte autoriteit en ruimte voor voortdurende innovatie zijn ingrediƫnten die daadkracht in een complexiteit van verandervraagstukken mogelijk maakt.

"I'm still impressed by her gentle and honest way of working with groups, her insightful comments and bright ideas. I can recommend her to anybody searching for the unique combination in facilitating groups of brave and gentle."